Vláda v ústavnom systéme Slovenskej republiky (v kontexte zmien Ústavy Slovenskej republiky) - Cibulka, Ľubor
Analýza vývoja ústavného postavenie vlády Slovenskej republiky v kontexte zmien Ústavy Slovenskej republiky. Interpretácia ústavného postavenia vlády SR je spájaná s viacerými nejasnosťami osobitne v kontexte prijatie ústavného zákona 356/2011 Z. z.