Decentralizácia výroby je výzvou pre logistiku - Valachovičová, Viktória
Potreba optimalizácie logistických procesov, ktorú je najefektívnejšie riešiť z jedného miesta, ideálne externe. Špecifické potreby automobilového priemyslu vo výrobe aj logistike. Outsourcing - trend v internej logistike. Technológie just-in-time (JIT) a just-in-sequence (JIS). Decentralizácia a správne nastavenie procesov. Komunikačné šumy.