Vybrané motivačné činitele voľby výberových predmetov v procese vysokoškolskej edukácie - Sirotiaková, Mária
Zistenie najdôležitejších motivačných činiteľov pri voľbe výberového predmetu. Náročnosť, obľúbenosť, význam predmetu. Cieľ edukácie, obsah edukácie, charakter predmetu ako motivačné činitele výberu predmetu.