Metodologičeskije, obrazovateľnyje i ekonomičeskije vygody ot ispoľzovanija distancionnych eksperimentov - Kozik, T.
Vzdelávanie a využitie informačnej a komunikačnej technológie. Inovatívny prístup k vzdelávaniu. Podpora dištančného reálneho experimentu. Experiment ako jedna z metód výučby. Technické prostriedky dištančného reálneho experimentu. Riadenie a ekonomické aspekty využitia dištančných experimentov.