Theresa Mayová: Porazená víťazka - Pressburg, Adrian Peter
Formovanie menšinovej vlády s tichou podporou severoírskej Demokratickej unionistickej strany (DUP). Staronový minister pre rokovania o odchode Veľkej Británie z EÚ. Pobrexitové usporiadanie vzťahov medzi Írskou republikou, členským štátom EÚ a Severným Írskom, známym ako aj Ulster, spadajúcim pod britskú korunu. Strana nezávislosti Spojeného kráľovstva (UKIP) - politická hviezda, ktorá po britských voľbách zhasla.