Trump Parížsku dohodu nezničí - Lehuta, Michal
Oteplenie na Slovensku o 2 stupne celzia voči dlhodobému priemeru, teda dvojnásobok celosvetového priemeru. Rozhodnutie amerického prezidenta Donalda Trumpa odstúpiť od Parížskej klimatickej dohody. Naštrbenie celosvetovej zhody o boji proti klimatickým zmenám. Možnosť Indie a Číny svoje emisie v najbližších rokoch zvyšovať. USA v kumulatívnych historických emisiách naďalej najväčším znečisťovateľom. Kritika a odhodlanie proti zmenám klímy naďalej bojovať.