Spracovanie informácií v projektoch - Pasiar, Ladislav, 1984-
Informácie sa prostredníctvom vzdelávania a učenia stávajú vedomosťami a zručnosťami. Údaje z prieskumu konkrétnych projektov a ich vlastností v rámci uvedených dvoch foriem poznávania.