Main definitions relating to the issue of private equity and venture capital - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Príspevok prináša viaceré definície vzťahujúce sa k pojmom private equity a venture capital. Definície sú prebraté z dokumentov EÚ, z ročenky European Private Equity and Venture Capital Association (EVCA) a z publikácií Invest Europe.