Slovenský iTunes sa rozbieha - Biel, Marián
Ambiciózny start-up Decent che urobiť revolúciu v distribúcii a predaji digitálneho obsahu. Chce zmeniť spôsob, ktorým sa vydávajú a predávajú filmy, knihy alebo hry. Súčasťou Decentu sú tzv. smart kontrakty, teda okamžité platby. Decent nie je jediný, ktorý to skúša s blockchainom a distribúciou obsahu.