Analýza spolupráce základných škôl so zákonnými zástupcami žiakov - Tóblová, Eva
Spolupráca školy so zákonnými zástupcami a jej vplyv na žiakov. Čo si o spolupráci myslia všetky strany (žiaci, zákonní zástupcovia, učitelia). Spokojnosť s doterajšou spoluprácou. Spôsoby a nové formy spolupráce.