Sieťová bezpečnosť a teória hier - Čičková, Zuzana, 1978-
Rozhodovacie procesy v sieťovej bezpečnosti možno modelovo podporiť v rámci teórie hier. V príspevku sa autori zameriavajú na bezpečnostné hry, pričom analyzujú súčasný stav danej problematiky na základe publikovaných prác.