Accounting policies in the financial reporting - Kršeková, Marianna
Účtovná politika vo finančnom výkazníctve. Skúmanie požiadaviek verejného sektora na účtovnú politiku vo finančnom výkazníctve. Medzinárodný účtovný štandard pre verejný sektor IPSAS 3.