Interpretačné možnosti podmienok optimálnosti v úlohe cenovej regulácie na báze Averchovho-Jonesovho modelu - Fendek, Michal
Aktuálnosť témy cenovej regulácie sieťových odvetví na Slovensku. Podmienky optimálnosti v úlohe cenovej regulácie na báze návratnosti investícií.