Analýza mejatkových efektov podľa Keynesa - Goga, Marián
Analýza niektorých aspektov Keynesovho prístupu k monetárnej a fiškálnej politike v súvislosti s matematickým vyjadrením majetkových efektov indukovaných cenami, úrokom a množstvom peňazí v obehu.