<The> Role of the Real Estate Market in the Slovak Republic with Emphasis of Human Resource Development - Vidová, Jarmila, 1967-
Zmena politiky bývania po roku 1989 spôsobila mnohé zmeny. Jednou z nich je vytvorenie trhu s nehnuteľnosťami, ktoré prechádza významnými zmenami. Fexibilita na trhu s nehnuteľnosťami. Rastúci záujem obyvateľov o nákup nehnuteľností vytvára priestor pre novo objavené povolanie agentov predaja a prenájmu nehnuteľností, t. J. realitných maklérov, ktorých počet v posledných rokoch narastá kvôli nárastu provízie a rýchlych ziskov. Reality, ktoré sa stali sektorom vysokého rastu produktivity práce a zvyšovania pridanej hodnoty a ktorý je jedným z najväčších podsektorov hospodárstva.