Financial performance of automotive companies and its impact on concentration of automotive industry in Slovak republic - Majtán, Štefan
Analýza ako finančné výsledky slovenských automobilových spoločností ovplyvnili koncentráciu a konkurenciu v tomto odvetví počas poslednej finančnej krízy. Náčrt budúcich trendov v odvetví.