Aplikácia didaktických zásad vo výučbe ekonometrie - Lukáčiková, Adriana, 1971-
Uplatňovanie didaktických zásad nielen na základných a stredných školách ale aj na vysokých školách prispieva k skvalitňovaniu výučby. Vo výučbe kvantitatívne orientovaných predmetov ekonomického zamerania je vhodné aplikovať najmä zásadu názornosti, odbornosti, spájania teórie s praxou, ale aj ostatné didaktické zásady.