Decentralizácia a administratívna kapacita obce - Žárska, Elena, 1955-
Zhodnotenie administratívnej kapacity obcí do 1000 obyvateľov pre zabezpečenie zverených kompetencií v slovenských podmienkach. Analýza východísk pre riešenie daného stavu i formou združovania/zlučovania obcí.