Elasticita substitúcie vstupov z krátkodobého hľadiska - Szomolányi, Karol, 1976-
V článku autor využíva kointegračnú analýzu, v ktorej vyjadruje krátkodobý a dlhodobý dopyt po vstupoch produkcie zapísané jednou špecifikáciou vhodnou pre odhad krátkodobej elasticity substitúcie. Využíva Jorgensonove odvetvové americké údaje. Výsledný odhad krátkodobej elasticity substitúcie vstupov sa líši v rôznych sektoroch.