Londýn zůstane globálním finančním centrem Evropy i po brexitu - Houdek, Tomáš
Rozhovor s Jeremy Brownom, zvláštným zástupcom City of London pre európsle záležitosti, podľa ktorého si bude odchod Veľkej Británie z EÚ po brexite vyžadovať od finančných organizácií prispôsobovanie sa novému prostrediu.