Globalisation and its impacts on the Slovak labour market - Nováčková, Daniela
Analýza vplyvu globalizácie na slovenský trh práce. Negatívny a pozitívny aspekt globalizácie vo vzťahu k politike zamestnanosti. Dôležité zmeny v politike zamestnanosti v dôsledku zahraničných investícií. Štát a ekonomické nástroje, ktoré sa poskytujú za predpokladu vytvorenia nových pracovných miest.