Shared economy and its impact on tourism - Mucha, Martin
Zdieľaná ekonomika - definícia. Príklady zdieľanej ekonomiky vo svete. Komunikačné technológie ako akcelerátor zdieľanej ekonomiky. Airbnb - moderný fenomén v hotelovom priemysle.