Tovar, ktorý sa nekupuje, ale predáva. Komu už len toto pomôže? - Škriniar, Pavel, 1979-
Vývoj na trhu finančného sprostredkovania a finančného poradenstva. Finanční sprostredkovatelia – čo je dobré pre klienta a čo pre tvorcu finančného produktu. Predaj finančných produktov a finančné vzdelávanie klientov.