Consequences of labour imigration and migration management - Tupá, Magdaléna
Problematika dôsledkov pracovnej migrácie a jej riadenia na strane krajiny ktore cieľom je maximalizovať jej výhody a minimalizovať straty v dôsledku pracovnej imigrácie.