GDPR na Slovensku: Banky menia interné procesy a cielia na vzťahový marketing
Všeobecné nariadenie o ochrane údajov (GDPR – General Data Protection Regulation), ktoré nahrádza pôvodnú Smernicu o ochrane údajov z roku 1995. Ciele zosúladenia ochrany dát v jednotlivých členských štátoch EÚ.