Auxiliary information in nonresponse and coverage error problems solution in statistical surveys - Terek, Milan
Vplyv neodpovedania na presnosť odhadov, príčiny neodpovedania. Eliminácia vplyvu neodpovedania a chýb neúplného pokrytia. Úprava pomocou váhových tried, poststratifikačná úprava. Ilustratívny príklad.