Vývin úrovne trémy u slovenských žiakov a študentov v sekundárnom a terciálnom vzdelávaní - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Pojem na tréma v teoretickej aj výskumnej rovine. Jej podstata, príčiny. Analýza zmien v úrovni trémy u slovenských žiakov a študentov v sekundárnom a terciárnom vzdelávaní a porovnať výsledkov z hľadiska pohlavia.