Prevencia drogových závislostí v školských podmienkach - Soroková, Tatiana
Drogy a ich distribúcia predstavujú fenomén prekračujúci hranice a kontinenty. Globálny rozmer problému drogovej závislosti patrí medzi sociálno-patologické javy spoločnosti. Existencia drogového problému a zodpovednosť za jeho riešenie.