Theoretic introduction in the area of intellectual property rights violations in the conditions of the Slovak republic - Vongrej, Marián
Definícia pojmu duševné vastníctvo. Slovenská legislatíva a Úrad priemyselného vlastníctva SR. Ciele Medzirezortnej komisie pre koordináciu spolupráce v oblasti boja proti falšovaniu a autorskému pirátstvu.