Finančno-ekonomická analýza ako nástroj riadenia výkonnosti podniku - Chochlíková, Zuzana
Finančná analýza spoločnosti Vodocentrum a návrh opatrení pre rast jeho výkonnosti. Ucelený obraz o problematike finančnej analýzy podniku na teoretickej báze a interpretácia teórie pri využití reálnych skúsenosti priamo na podnikovej úrovni.