Koeficienty objektivizácie a speňažiteľnosti v znaleckej činnosti - Verner, Robert, 1986-
Kľúčovou metódou určenia hodnoty podniku, respektíve jeho častí a majetku, sa stala objektivizácia jeho bazálnej hodnoty na všeobecnú hodnotu. Transformácie uvedenej základnej hodnoty a samotný proces objektivizácie sa vykonáva s využitím rôznych koeficientov, ako napríklad koeficient objektivizácie, vymožiteľnosti, predajnosť, speňažiteľnosti, splatiteľnosti atď.