Probační dům jako možnost realizace podmíněného propuštění z výkonu trestu odnětí svobody s dohledem - Cilečková, Kateřina
Podmienky prepustenia z výkonu trestu odňatia slobody s dohľadom a možnosťami sociálnej práce s podmienečne prepustenými osobami. Existenciu probačného domu predpokladá strategický program Ministerstva spravodlivosti Českej republiky v rámci Koncepcie väzenstva do roku 2025.