Change of regulation in the area of financial intermediation and financial advisory – moving from the executive employee to the professional guarantor of the independent financial agent and of the financial advisor - Slezáková, Andrea, 1980-
Analýza vybraných aspektov činnosti nezávislých finančných agentov a finančných poradcov. Apekty súvisiace s povinnosťou zaradiť profesionálneho ručiteľa do organizačnej štruktúry týchto subjektov, ak sú právnické osoby. Rozbor prislúchajúcej legislatívy.