"One belt, one road" initiative – opportunities, risks and consequences for cooperation of CEE countries with China - Baláž, Peter
Kritické zhodnotenie súčasnej účasti krajín strednej a východnej Európy na tejto čínskej iniciatíve. Prehľad súčasných projektov. Identifikácia najväčších príležitostí a rizík pre zúčasnené krajiny.