<The> Environmental behaviour of consumers - Hanuláková, Eva, 1964-
Popis tohto súčasného fenoménu. Faktory, ovplyvňujúce environmentálne správanie konzumentov. Kvantitatívny prieskum medzi zákazníkmi o konkrétnych formách ekologicky orientovaného správania.