Competitiveness of Slovakia: strengths and weaknesses - Hlušková, Tatiana, 1987-
Analýza konkurencieschopnosti Slovenska na základe medzinárodných hodnotení, ako napríklad Doing business a Index globálnej konkurencieschopnosti.