Impact of falling raw energy materials prices on their import from Russia to the EU - Kašťáková, Elena, 1974-
Poukázanie na skutočný dopad klesajúcich cien energetických materiálov na ich dovoz z Ruska do EÚ. Porovnanie finančných a objemových ukazovateľov zahraničného obchodu.