Bankové záruky – zabezpečovací nástroj platobného styku - Fedorková, Katarína
Členenie bankových záruk, ich jednotlivé druhy, pravidlá ich poskytovania, ručenia a súvisiace – k nim prináležiace zmluvy. Systém pri poskytovaní najviac využívaných druhov. Problém pri ich získavaní, ako aj povinnosť ich zabezpečiť pri jednotlivých kontraktoch verejného obstarávania.