Prínos aktívneho starnutia pre ekonomický a sociálny rozvoj - Filipová, Marcela
Prístupy k aktívnemu starnutiu v Európskej únii a demografický rozmer starnutia populácie vo svete a v Európskej únii. AGE Platform Europe - Európska platforma seniorov. Prístupy k aktívnemu starnutiu v Slovenskej republike a demografický rozmer starnutia populácie v Slovenskej republike. Prínos aktívneho starnutia pre ekonomický a sociálny rozvoj.