Sociálno-ekonomický rozvoj regionálneho ekonomického zoskupenia: Regionálne zoskupenie Južnej Ázie pre regionálnu spoluprácu - Peternai, René
Analýza informácií týkajúcich sa sociálno-ekonomickej situácie členských štátov Regionálneho zoskupenia Južnej Ázie pre regionálnu spoluprácu a ich potenciálu súčasného a budúceho rozvoja. Rozbor faktorov vplývajúcich na ukazovatele ich spoločenského a hospodárskeho blahobytu a zároveň predkladanie návrhov na rozmach skúmaného regiónu.