<The> Fourth industrial revolution and it's microeconomic impacts - Rozkošová, Anna
Teoretické základy 4. priemyselnej revolúcie a jej pozitívny a negatívny dopad. Z histórie priemyselných revolúcií. Zmeny spojené so 4. priemyselnou revolúciou v oblasti podnikania.