Zákon procesu: líderstvo sa buduje denne, nie za 1 deň - Fernandes, Owen Patrick
Schopnosti lídrov a tajomstvo úspešného vodcovstva. Proces formovania sa a investície do času. Kroky k ďalšiemu učeniu a novému dolaďovaniu. Päť fáz, ktoré dávajú návod k tomu, ako vyštartovať svoj líderský rast už teraz.