Corporate reputation vs. financial performance - Kozáková, Mária, 1991-
Prehľad odbornej literatúry analyzujúcej vzťah medzi firemnou povesťou a výkonnosťou podniku. Skúmanie ako pozitívna reputácia ovplyvňuje podnik a jeho ziskovosť.