Application of treaties and methods of avoiding double taxation - Simonidesová, Jana, 1968-
Dvojité zdanenie. Zamedzenie dvojitého zdanenia. Aplikácia zmlúv a dohovorov. Dohoda Slovenska o zamedzení dvojitého zdanenia so 66 partnermi. Dvojité zdanenie - Česko a Slovensko.