Cost structure in Slovak startups based on development phase - Hagarová, Ráchel, 1990-
Prezentácia nových dát o nákladoch v slovenských startupoch. Popis, ako sa menia náklady v životnom cykle startupu. Analýzy, ktoré nákladové položky sú dôležité a ktoré menej dôležité.