Introduction to marketing metrics and characreristics of selected online marketing metrics - Hojdik, Vladimír, 1992-
Vysvetlenie konceptu marketingových metrík a charakteristika niektorých fundamentálnych metrík. Kvantifikácia efektívnosti internetovej reklamy a komunikácie podniku prostredníctvom týchto metrík.