Evaluation of business performance in Slovak republic by economic value added - Jančovičová, Monika, 1991-
Definovanie ekonomickej pridanej hodnoty. Vyzdvihnutie procesu výpočtu a možné komplikácie pri výpočte tohoto indikátora. Moderné prístupy k meraniu výkonnosti podniku.