Víkendová zmena pomohla osloviť celkom novú skupinu potenciálnych zamestnancov - Kollár, Ľubomír
O riešení výziev netradičným prístupom, v rozhovore s Ľubomírom Kollárom, riaditeľom pre ľudské zdroje PCA Slovakia, s.r.o.