Disclosure of revenues in financial statements as a decision support system in strategic management - Oriskóová, Denisa
Analýza vykazovania a verejňovania výnosov v účtovnej závierke v Slovenskej republike v súlade s transpozíciou európskych smerníc o finančnej uzávierke a konsolidovaných financiách. Dopady na príjmanie rozhodnutí v strategickom manažmente.