<La> Mobilité étudiante Erasmus: problèmes et perspectives - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Krátko z histórie a niekoľko štatistických údajov medzinárodného programu Erasmus. Najvážnejšie problémy študentskej mobility v rámci programu Erasmus. Program Erasmus na Slovensku.